Intro

Home

Profiel

Wie zijn wij

Geef een DJ Kado

Ook PDS DJ worden

Prijzen

Faq 

Algemene Voorwaarden

Referenties

Contact

Links

 
 


Op deze site vindt u alle informatie die u nodig heeft om ervoor te zorgen dat uw feest, het feest  wordt wat u altijd al in gedachte had.

Wij zijn gevestigd in de gemeente Kerkrade, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat wij niet tot ver of heel ver buiten onze regio werken. Het succes achter ons verhaal is eigenlijk vrij simpel. “Kijk naar je gasten, maar kijk vooral ook : hoe je gasten naar jou kijken”

De combinatie van deze 2 factoren  zorgen ervoor dat er een DJ verhaal wordt neer gezet dat in alle facetten een topper is.

Onze DJ's zijn allrounders (dus multi inzetbaar) of het nu gaat om 25 of voor 2500 man. En natuurlijk heeft iedereen zijn eigen voorkeuren 60's, 70's, 80's, 90's, trance, carnaval, hollands, enz. enz. enz.

 

Wij werken met vaste providers op apparatuur gebied, en dit zorgt er weer voor dat de kwaliteit ten alle tijden gewaarborgd blijft.

We zijn een groeiend bedrijf dat inspeelt op de moderne tijd en zodoende een betaalbaar verhaal kunnen neerzetten.

Door onze “straight to the point” filosofie, kunnen we het prijs/kwaliteits verhaal dan ook zo laag mogelijk houden. Wat voor u als klant een slok op een borrel scheelt.

Wij verzorgen alle feesten en partijen.

themafeesten
verenigingsfeesten
school feesten
bruiloften
bedrijfsfeesten
enz.enz.enz.

Doordat wij zeker zijn van de mensen waarmee wij werken hoeven we ook geen moeilijke strategieen te gaan bedenken. “straight to the point” is één van de peilers waar het bedrijf op drijft. Dan weten beide partijen meteen wat men aan elkaar heeft.

Dankzij onze unieke formule en mensen die al jaren lange ervaring hebben zorgen wij ervoor dat jouw feest, hét feest wordt, waar familie, vrienden en kennissen nog lang over zullen praten.

Niets is te gek en the sky is the limit.
 
 
 

Copyright © 2009 Parkstad DJ'S

Webdesign by MYPC