Intro

Home

Profiel

Wie zijn wij

Geef een DJ Kado

Ook PDS DJ worden

Prijzen

Faq 

Algemene Voorwaarden

Referenties

Contact

Links

 
 


Profiel

Het verhaal achter de PDS begon voor de meeste van ons met één of twee platenspelers wat plaatjes draaien op familie feestjes, schoolfeesten enz. Totdat je op een punt komt en denkt, ik moet hier iets mee gaan doen, want, ik heb volgens mij best talent op DJ gebied. Op dat moment is er weer een Parkstad (voorheen Mijnstreek) DJ geboren.

Een aantal jaar geleden kwamen die DJ's elkaar toevallig tegen en zoals dat gaat in het vakgebied werden er snel even wat ideeen uitgewisseld. Zo ging dat keer op keer totdat we op een gegeven moment dachten, “laten we die ideeen nou eens bundelen”. Want het was vaak dat een de ander aanvulde.

 

Zo ontstond de Parkstad DJ's  Services.

Jongens ( en misschien in de toekomst ook meiden) die hun vak verstaan en zorgen dat de gelegenheid waar zij aanwezig zijn, weten dat er iemand van de Parkstad DJ's aanwezig is. Oftewel Uw (jouw) feest is (wordt) het feest waar menig een later nog over praat, dat het een knaller was. Want een goed feest omvat natuurlijk veel ingredienten. Maar een van de belangrijkste is toch wel de muziek. Dat kan d.m.v. een band, maar heel vaak wordt er toch gekozen voor een DJ om het prijskaartje te drukken.

En hier komt de Parkstad DJ's Services om de hoek kijken.

Een betaalbaar kwaliteits verhaal met een top DJ en top apparatuur. Want bij ons word je niet zomaar DJ, je zult je sporen al in de muziekwereld verdient moeten hebben. Dit is ook een van de redenen waarvoor steeds meer mensen kiezen voor een DJ van Parkstad DJ's Services.

Wij onderscheiden “het kaf van het koren” oftewel: je feest of gelegenheid staat als een huis, of het stort in elkaar.

Je feest is pas een feest als wij zijn geweest.

 

 
 

Copyright © 2009 Parkstad DJ'S

Webdesign by MYPC