Intro

Home

Profiel

Wie zijn wij

Geef een DJ Kado

Ook PDS DJ worden

Prijzen

Faq 

Algemene Voorwaarden

Referenties

Contact

Links

 
 


Wie zijn wij

 

DJ Paulus

Toen ik op de 11e van de 11e geboren werd in Heerlen, werd muziek er eigenlijk al met de paplepel ingegoten. Weliswaar iets heel anders dan in de rest van mijn leven ( koor en oberkrainer muziek ), maar de basis was gelegd. Op mijn 4e verjaardag werd ik de trotse eigenaar van een draagbare pickup waar de toenmalige 6 tal plaatjes varierend van kinderliedjes tot de Dizzy Man's Band al veelvuldig gedraaid werden.

Lees meer

     
 

DJ Bart

Hallo Party people,
Mijn naam is Bart Munnik nog net 49 jaren oud, maar erg jong van geest en dat zal blijken op uw feest. Opgegroeid met de muziek van de jaren 60/70/80,die ik heel bewust heb meegemaakt. Vanaf mijn jeugd zat het entertainen van mensen al in mijn bloed, wilde toch wel graag in de spotlights staan. Rond mijn 20ste heb ik enkele jaren gedraaid als DJ in de plaatselijke jeugdsoos en kreeg daardoor de smaak goed te pakken. Wat volgde was dat ik samen met 2 vrienden een drive-show startte, waarmee we op verschillende feesten onze acte de présence gaven.

Lees meer

     
 

DJ P@t

Al gauw bleek dat het muziekvirus een grote rol ging spelen in het leven van DJ P@T toen hij op 6 jarige leeftijd gewapend met hoofdtelefoon papa’s platenkast doorspitte. Vanaf zijn achtste levensjaar kende hij slechts één hobby, het verzamelen van platen. Dit resulteert dan ook in een platen/cd kast waar bijna de hele popgeschiedenis is terug te vinden.

Lees meer

     
 

DJ Renato

RENATO-E, begon op zeer jeugdige leeftijd al met muziek maken en drive-in shows, samen met een vriendje uit die jeugdtijd.
Op 8 jarige leeftijd ging hij naar de muziekschool om guitar te studeren.
Het gepingel op de muziekschool beviel hem niet meer na 3 jaar, hij wilde eigenlijk meteen in een band spelen. Via school lukte dat, hij kwam terecht in “OUR EXPERIENCE” een bandje met schoolvrienden. Hij nam de zang voor zijn rekening en speelde ook af en toe guitar. Op 12 jarige leeftijd begon hij met een vriend een drive-in show. Partijtjes en bedrijfsfeesten werden perfect opgeluisterd met de
muziek uit die tijd, alle bekende hits, “vlogen” op de draaitafel.

Lees meer

     
 

DJ Ronaldo is de naam en ik heb inmiddels de leeftijd van 39 jaar bereikt.

Met 13 jaar kocht ik mijn eerste single, Michael  Jackson met Beat It. Vanaf dat moment was ik continu met muziek bezig en had mijn grote hobby gevonden. Na talloze examenfeestjes ging het grotere werk beginnen.

Als vaste DJ van de studentenverenigingen in Heerlen, heb ik menig feest op de kop gezet.

Lees meer

     
     
 
 

Copyright © 2009 Parkstad DJ'S

Webdesign by MYPC